5. sep. 2009

karrrrrrrrrrrt

'Wait... How do you pronounce your name in norwegian??'
'Guro'
'Oh, that's so cool!! So.. kindof like doodles? Only with a G? Googls? COOL'

Det skal ikkje alltid være like enkelt. Veit du ka, eg blir like glad kver gang nåken PRØVER å uttale navnet mitt. Eg føler nesten at folk ikkje tør å snakke til meg fordi dei ikkje uttaler navnet mitt rett. Og alle lærerane trur eg blir fornærma når dei gjør det feil.

Eg har gjort et forsøk, og PRØVD å 'tegne' et kart over det lille området eg ferdast mest i: (og det skal SJØLSAGT være the biG K, istedenfor bit)
*klikk*
Eg ser no kor utrulig dårlig og upresist det var. Men så veit du det hvertfall!!!!! Svarte streka er bilveier, firkanter er bygninger/ting og resten er stortsett bokstaver. Om vi kjører til skulen tar det ca 2-3 min, og om vi går tar det vel 10 minutt. 12,13,14 kanskje. Hadde det ikkje vert for den feite motorveien som deler bildet i to omtrent, så hadde det nok gått masse fortare. Det tar lang tid å komme på den om morgenen med bil, og det tar EVIGHETA før du kan krysse den. Du må nemlig gå langt til nærmaste forgjengerfelt. Eg trur eg stod i 5 minutta i går, på eine sida av veien etter skulen, å venta på at det skulle kommer ca.. INGEN bila bare nåken få sekunda sånn at eg kunne rekke å springe over. Men nnneida.

Sida eg tar video production no lærer vi litt av kvert når det kommer til redigering av film. Så du skal nok få en film herfra, når eg bare finner ut av ting og har tid!

Ellers savna eg norsk springvann. Norsk melesjokolade. Kinderegg! Osethorn. Sunn mat i kantina / rundstykke med ost. No har eg stirrekonkurranse med en katt.
hei pus, love gurthi

2 kommentarer:

Helene sa...

Hahah! Får vel nesten begynne å kalle deg Googls fra no av då!

Guro sa...

Ja DER sa du det!! :)