12. feb. 2009

World, hold on

Det bildet der kunne like godt vert tatt forrige uke.
I slutten av januar i 9. klasse(på bursdagen til mamma, for å være helt eksakt) var eg og mamma og pappa og Rolf i Østerrike ei uke. Vi stod på ski, mest nedover, og det var utrulig kjekt. Sjølsagt greide eg å presse inn en ridetime i løpet av den uka og...
Men tida flyr. Det virka ikkje som et 8 mnd sida vi var i Tyrkia, og det virka hvertfall ikkje som 19 mnd sida vi var i Portugal med Helene!

Det er ikkje lenge sida vi gikk i 8. klasse og beundra dei som gikk i tiende. Eg sleit hvertfall med å forstå at eg nåken gang skulle bli så stor som dei var. Både det å ha prøve-eksamen og begynne på vidaregåande var utenkelig og kom mest sannsynlig ikkje til å skje før eg var voksen.
Så knipsa eg med fingrane, og vips, så sitter eg her. Her! 3 år seinare. 3 år som har flydd fortare enn du kan tenke deg. Det har sust forbi med kjøp av hund, skilsmisse, forelskelse og eksamen fra ungdomskulen. Tenk at eg er så stor!

Det føles som om det var søndag i går, og i forigårs var eg på Sandane fordi vi hadde fri på fredag. Eg huska ikkje ka eg gjorde for ei uke sida, og lekseplanen i engelsk fra uke 4 ligger allerede underst i en tjukk bunke med ark. I mårra skal vi ha prøve i 2 kap. vi begynte å jobbe med i dag, og så er det helg etter to daga skule.

Eg har jammen meg snart gått 11 år på skule. Bare det er utenkelig lenge. love gurthi

2 kommentarer:

Kjetil sa...

Det virker heller ikke som 7 mnd siden vi traff hverandre sist

Guro sa...

Godt poeng!!!!!!!!