19. feb. 2009

Light chocolate on your mind

Torsdag og fredag har vi alt for lang studie (les: fri) time. Og då meina eg alt for lang. Fritimen i dag blei brukt på; En tur på Rema for å kjøpe smågodt, se en One Tree Hill episode, gå en tur rundt på skulen med Andrea, gå en lenger tur rundt på skulen med Andrea og Ingvar, sitte lenge å prate med Andrea og Ingvar. Og så ringte det inn, og så slaura vi i en time til. Bah.
Imårra blir det på'an igjen. Vi har snop igjen fra i dag og vi har en data med tilgang til One Tree Hill episoder. Lurer på kass episode vi skal se imårra...

På bussen på vei heim fra Naustdal snakka eg og Kristina om 'drømme-prinsen', der vi sjølsagt hadde ganske så forskjellige meininga. Og seinast i går greide Tore å sniklese en setning i Katteboka der det stod; Nei, Sindre er ikkje drømmegutten. Jon er!
Så kem er egentlig denna drømmegutten?
Når vi var ganske små var krava store. Han måtte kunne spille gitar, for alle veit at en gutt med en gitar i hånda smelter alle småjenter. Så måtte han være sånn passe flink å synge, for då blei alt så romantisk. Helst skulle han ha kjempesnille foreldre og ei dritkul storesøster. Og sjølsagt skulle bestevennen hans være sammen med bestevenninda di. Det var sjølsagt. Så måtte han kle seg bra, og fikk stjerne i margen om han hadde gelé/voks i håret. Han burde være i samme 'vennegjeng' som deg, og ikkje være så veldig sjenert. Så måtte han har blondt eller brunt halvlangt hår og blå auge. Og kule sko! Dess meir soss han var, dess meir tiltrekkande var han. Så enkelt var det egentlig.
Dessverre er det uendelig mange gutta som fortsatt trur at det er det der jentene er ute etter. En 'mainstreem'. En med ørten forskjellige WESC-gensera og kule pannebånd. En med 17 plekter i pinalhuset for å vise at han er flink på gitar (sjøl om han er udugelig).
I det du kommer på ungdomskulen opplever du at det er få som kan leve opp til krava dine. Og det einaste du krever av en framtidig kjæreste er at han ikkje bade i speedo og sitter inne å teller frimerker heile dagen.

Eg spør igjen, kem er idealgutten? Er det fortsatt sossen med gitaren i fanget og colgate smil, eller heller det meir mot typen med cardigan og briller? Ei skulerveske i tillegg kanskje.
Har du sterke meininga om kordan din drømmeprins skal oppføre seg, eller se ut?
Eg, for min del, syns Ash er ganske bra. Han har vell alltid vert bra, har han ikkje? Litt sånn tøffing, men ganske følsom samtidig. Det er foreksempel innmari søtt at han er så glad i Piccachu (?). Bare synd at han skifter klær så sjelden. No skal eg se ferdig Crocodile Dundee med pappa og Rolf. Eg er sugen på litt chips før eg sovner på sofaen. Ha en fin kveld, og ei fin helg!
I mårra går turen til Hemsedal!love gurthi.

6 kommentarer:

Monica sa...

Idealgutten finst ikkje, Guro!
Vi likar ikkje gutta fordi dei er ideelle, men vi syns dei er ideelle fordi vi likar dei. HUHU!
Men når vi snakkar om idealmannen, så står eg framleis på mitt og seie Jon4everrr.

Guro sa...

Haha, godt poeng!!
Jon <3
Han var litt dritsekk i dag, forresten. Men så blei han søt igjen. Hm? Hva?!
Meld deg inn i 'fan-gruppa' hans på facebook!

Arve sa...

I <3 Ash

Sunniva sa...

CARDIGAN OG BRILLER <3
også god humor og tjukk lommebok :-)

Guro sa...

Den tjukke lommeboka er definitivt en viktig faktor..

Monica sa...

Det skal eg GJER! ;)