25. aug. 2009

Hello Wisconsin

Eg er her. Endelig. Det eg har gleda og grua meg til i uendelig antall dager og uker er ikkje nåke å glede seg til lenger, men å være glad over.

I går når eg kom på flyplassen var Savannah og Cheryl der, sjølsagt. I tillegg var Allison og Zach og Becca og Kelly, som alle er venner av Sav som eg møtte i fjor. Og så var Roger og Sondra der, som vi kjenner fordi dei har vert hos oss i FØrde og vi har vert hos dei i La Crosse. Og så var kontaktpersonen min, Mary, der, sammen med Andreita som er en utvekslingsstudent fra Ecuador som har samme vertsklubben som meg. Det betyr at vi skal på Rotary møter sammen. THUMBS UP! Ho drar heim til jul. Og så var vertsfamilie nr 2 der, og dei virka SUPRE: eg vil sei at eg gleda meg vvvveeeelllllddddiiigggg til å flytte inn hos dei. Håpa eg kan sei det uten å få det til å høres ut som at det er forferdelig å bu med Sav og Cheryl!
No har Sav kjørt Cheryl på jobb sånn at vi kan ha bilen i dag. Du skal ikkje se bort i fra at det blir litt shopping. No spiser vi frokost. Eg spiser nåken hurtigmat-taco-rull lignande greier (Som forresten smakte dritbra) og Savannah skal spise fisk... OG for ei stund sida fant Sav to baby kaniner i hagen sin, så vi var ute å koste med dei i gårkveld etter at eg kom, og det var fantastisk. JA, eg skal ta bilder, og JA du kommer til å dø på flekken når du ser dei Sebastian. Dei er såå fine! Dei er like små som hamstera. Og eg som ønska meg en hamster?!!?!?! I dagtidlig når vi stod på kjøkkenet spurte eg Sav om ho hadde sett mamma kaninen nåken gång, og ja, ho hadde visst sett den en gang. Og sekundet etter hoppa mamma kaninen ut av en busk! Og rett etterpå kom det en kanin til ut av busken, og så oppdaga eg et ekkorn som gikk å rusla på plenen. Koffor har vi ikkje sånt i Norge, huh?

Eg skal bli flink å laste opp bilder til blogginnlegge, just have a little patience. I natt drømte eg forresten at eg og Sebastian overnatta i en rema 100o butikk.
hei pus, love gurthi

4 kommentarer:

Pappa sa...

Så kjekt å høre at du allerëde er vel integrert. Stå på jenta mi!

Monica sa...

Høyres kjempe bra ut:)
Kanin og greier og greier, huh?

Gledar meg til du begynne å legge ut bilder, så vi kan få ein liten innsikt i kva du opplever om dagane.

Klemmzz:*

SUNNIVA sa...

Skulle til å skrive det samme som Monica. Eg gler meg veldig til å sjå bilder :) Og du MÅ fortelle om din familie nr 2, altså den du får etter Savannah og co.

Guro sa...

Eg skal legge utbilder når eg tar bilder. EG LOVER :)))))))))