22. juni 2009

"two ice tea. one peach, one lemon"

I dag naar eg tok heisen ned for aa spise frokost kom eg paa portugalturen med Helene for 2 aar sida. Og at vi drakk iste i naaken toey stola, og at eg datt igjennom stolen fordi eg var.. Litt vel optimistisk og en smule naiv kanskje? Eg kom paa mange rare ting hvertfall, og at det var en vellykka tur.
I dag er andre dagen paa rad eg har lagt ved bassenget (fordi broren min skal spille volleyball med meg heile tida, og han nekter aa bli med paa stranda) helt til en reingjoeringsmann-ting har komt for aa sette alle solsengene paa rekke og rad under kver sin parasoll. Daa har eg stressa sammen boeker (JA< eg leser.. menn som hater kvinner, om du lurte, Sunniva) og haandklaer og solbriller og vannflasker og chips og haarstrikk osv osv. Saa ser han paa meg og vifter med hendene: No problem, no problem.

Med andre ord er det greit i Tyrkia. Eg faar slappa av og satt ting litt i perspektiv. Eg har nesten ikkje handla naakenting (mesteparten av det nyinnkjoepte er faktisk troestehandling, som blei gjort foer vi forlot Bergen) og planlegger aa fortsette saann for aa ha litt penga paa haand resten av sommeren. Det einaste som var trist med aa komme ned hit var aa oppdage at alle servitoerane som var her i fjor ikkje er her i aar, men heldigvis er det dei samme fotografane.

And all this love, rainbow styling

love gurthi

3 kommentarer:

Helene sa...

Uff, og eg som var så slem som lo. Men vellykka tur, det var det :)
Kos deg!

Unknown sa...

Bra at du kosar deg!

APO?:):)

Guro sa...

APO er her!! :)