2. mars 2009

Da.jgjtj.ad,aj

Ka skjedde med alle dei usakelige meldingene som blei sendt for ett år sida? Då alle (Sunniva, Yvonne og meg hvertfall) fikk Djuice non-stop abn. + ny telefon. Vi satt i tima å sendte smileya. Eller skalige beskjeda, med en bokstav i kver melding.

I dag har eg sett et ukjent tosifra tall med Sex and the City episoda, og eg skamma meg over at eg hadde glømt kor bra det var. Det å se episodane om igjen gjør absolut ingenting. Eg huska ikkje alt fra alle uansett.
DVD spilleren har i dag slete hardt og lenge for å la meg se sesong 5 og 6, og... Carrie Bradshaw er fantastisk, finito.
Er det en ting eg ikkje skjønna, så er det at det blei slutt mellom Carrie og Berger. Eg såg episoden då han lot den gule 'posit-it' lappen henge igjen på dataen hennas to ganga i dag, og eg skjønna fortsatt ingenting. Men det er vell sånn det går når ting blir offesielt? Det både trur ,og frykta eg.
Uansett var/er han perfekt, og eg er sikkert ikkje den einaste som lika han bedre enn Big, eller? love gurthi

2 kommentarer:

SUNNIVA sa...

berger var då ikkje perfekt!!! Han var berre teit, det beviste han jo. Han var sjalu og (seie sigrid) og ikkje minst, dritteit. Og oppførte seg dustete.
I heart BIG!!
Eg hata forresten Aidan og.. Men likte han ti ganga bedre enn Berger, spy overalt.

Guro sa...

Det erjo det eg seier! Berger var fantastisk FØR dei blei sammen. Når dei bare 'dat'a', liksom.