27. feb. 2012

referat fra vinterferien!

For 228 tima tisa, altså fredag kveld, var vi akkurat komt fram på hytta, og begynte å re opp senger og lage mat til resten av guttane(Rolf jr. + kjæresten) kom.
For 204 tima sida, altså lørdag kveld, Satt vi på hytta på Hemsedal og spiste taco til middag/kvelds.
For 180 tima sida, altså søndag kveld, var kjæresten og eg på vei til Bergen etter ei fortreffelig helg på Hemsedal, og en avslappande start på ferien.
For 156 tima sida, altså mandag kveld, feira eg 6mnd med kjæresten på Egon, med både god mat og drikke, og film.
For 132 tima sida, altså tirsdag kveld, hadde eg og en stk. flink kjæreste nettopp komt tilbake fra Bergen, og eg slappa av heime med familien.
For 108 tima sida, altså onsdag kveld, var eg på vei opp lia i Førde, der det var full stopp pg.a. utenlandske lastebiler som kjører oppover fjellet uten kjetting - endte opp hos Viggo og laga brownies.
For 84 tima sida, altså tordag kveld, var eg på vei heim fra en dagstur til Bergen med mamma, der vi såg på masse forskjellig spennande; kjøkkenbenker, spisestuebord, garderobeløsninger os.v.
For 60 tima sida, altså fredag kveld, spiste eg deilig lasagne hos familien til kjæresten, før turen bar til Førde på vors.
For 36 tima sida, altså lørdag kveld, låg eg heime på sofaen og såg slutten på et evigvarande Grey's Anatomy maraton på Bliss, og gjorde meg klar for å dra på vors i Bygstad.
For 12 tima sida, altså søndag kveld, hadde eg nettopp laga min heimelaga guacamole og satt i sofaen med mamma å kosa meg med den, og gjorde meg klar til å dra på peppes med en fin Førde(/Naustdal)-gjeng, før eg tusla på nattbussen.
Kl 06:22 i dag tidlig la eg meg endelig under dyna, etter en taxi-tur fra Storo og opp på skulen, etter tbane tur fra oslo S og til Storo, og buss fra Førde til Oslo. Det hadde med andre ord vert ei lang natt, men heldigvis hadde eg sjølvaste Hanne fra Eid ved mi side heile turen.
24 tima seinare, altså tirsdag morgen, reiser vokal-klassen på klassetur til London. Det blir phett, og no må eg pakke! (Tulla, vi skal på Peppes faktisk..)

1 kommentar:

Monica sa...

Hørtes ut som ein kjempefin vinterferie :):)