25. apr. 2009

Flymodus

Av og til skjer det ting man virkelig ikkje er forberedt på.
I dag skjedde det med meg.

Eg og Solveig var på Sunnfjord Folkehøgskule si årlige danseframsyning, og dei ber oss skru av mobiltelefonane. Ikkje lydløs, men av. Før var en sånn beskjed det verste som kunne skje meg, fordi det tok over en halvtime å skru mobilen på igjen. No oppfører mobilen min seg heller bra, men fortsatt lika eg ikkje å skru den av. Derfor setter eg på 'flymodus'. Og veit du ka? Eg lika flymodusen usannsynlig godt.

Flymodus er jo omtent det samme som å skru av telefonen, bortsett fra at du kan ikkje sende eller motta nåken ting. Du kan fortsatt benytte deg av alle dei praktiske duppeditt-tinga som følger med en telefon, som feks. kalkulator og musikkavspiller. Eg trur eg liker ting som kan erstatte andre ting, men som er minst like bra.

No har eg tredd den grå, store 'joggedressen' over kroppen og plassert meg i sofahjørnet og skal se et uvisst antal timer med Sex and the City. I tillegg venter eg på at mamma skal komme heim med pizzaboller og gulrotkake fra et av verdens beste kjøkken, ja nemlig; Sunnfjord Folkehøgskule.
Ha en bra lørdagskveld, love gurthi.

Ingen kommentarer: