4. jan. 2009

Rotary Utveksling » Best på utveksling

No satte eg meg ned, og fant ut at eg skulle google 'rotary utveksling' og 'rotary exchange', for å kanskje få en liten smakebit av ka som venta meg. Kanskje eg til og med fant bloggen til en som reiste med rotary?
Men neida, skulle nesten tru dei var gjerrige på informasjonen.

Eg fant bla. det her:

Hvem kan søke
Du må være mellom 16 - 18 år (ikke fylt 18 år ved utreise)
- Ha avsluttet 1. eller 2. klasse i videregående skole
- Være skolemessig blant klassens beste tredjedel
- Være sosial og utadvendt
- All ungdom som anbefales av en rotaryklubb
Hva koster det
Avhengig av hvilket land du reiser til, vi skiller mellom Europa og utenfor Europa, vil prisen ligge på ca. kr. 25.000. Selv om den mottakende klubb gir deg månedspenger, i dag ca. $100, må du regne med penger til personlig forbruk, gaver og souvenirer og reiser som arrangeres av Rotary. Reisene er frivillige. I tillegg kommer et søknadsgebyr på kr. 2000 og du må også anskaffe deg en blå blazer før du reiser.

Unnskyld meg, det kan godt hende eg har gått glipp av nåke... men NÅR blei eg 'skolemessig blant klassens beste tredjedel'? Det vil eg no absolut ikkje påstå at eg er. Eg vil heller påstå at vi har nåken ekstremt skuleflinke i klassen (type: utenomjordiske), og resten ligger på samme linje. Og eg ligger på 'linja' :)

Og så var det den blå blazeren...? love gurthi

4 kommentarer:

andrea sa...

..........koffor blå blazer??:P

Guro sa...

you tell me :)

andrea sa...

sto det ikkje koffor?!
ditta kommer til å plage meg....

Anonym sa...

Visst du skal til Usa, så skal eg(og 15 kofferta) besøke deg i 4 og ein halv månad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

love Olga.
xoxoxo